Apetito op tafel

Sonja van Fief 10-11-2021
31 keer bekeken 0 reacties

Wie kent het niet? De warme maaltijd die bij je thuis afgeleverd wordt in zo'n groene warmhoudbox. Het is een begrip geworden voor maaltijdservices.

Heel lang is het de enige vorm van maaltijdvervangers geweest. Totdat de magnetron zijn intrede deed. Dat was nog eens een uitvinding. Zelf de maaltijden verwarmen op tijden dat je trek hebt in eten.

Apetito kent de tafeltje-dek-je maaltijden in twee verschillende vormen:

De vriesverse maaltijden

Deze worden wekelijks op een vaste dag bezorgd. Je hebt keuze uit ruim 150 verschillende maaltijden, soepen en desserts. Ook als je een dieet hebt kunnen ze
voedingsadvies geven, waarbij je kosteloos contact kan opnemen met een van de gediplomeerde diƫtisten, ook wanneer je nog geen klant bent. De diƫtisten kijken dan met je mee naar jouw persoonlijke eetsituatie, en geven passend advies over welke maaltijden het best passen bij jouw dieet of voedingsvoorkeuren. Apetito biedt diverse maaltijden aan die er geschikt voor zijn. De vriesverse maaltijden kun je zelf opwarmen in de magnetron.

En heb je geen magnetron? Dan heeft apetito de MikroTop magnetron ontwikkeld. Deze is speciaal afgestemd op hun maaltijden en is telefonisch te bestellen.

De warme maaltijden.

Dagelijks wordt er een warme maaltijd bij jou bezorgd. Er wordt 365 dagen per jaar bezorgd, echter nog wel beperkt in de regio. Wil je weten of ze ook op jouw adres bezorgen? Doe dan de postcodecheck.

De maaltijden kun je bestellen op verschillende manieren:

  • Online (via de webshop)
  • Telefonisch, door te bellen met de klantenservice
  • Via de servicechauffeurs

Je kunt het een keer uitproberen. Eet smakelijk!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen