Makkelijke kost!

Jackie van Fief 17-05-2021
14 keer bekeken 0 reacties

Ken jij de maaltijdservice Puur en Heerlijk? Mijn buurvrouw Bea vertelde mij hierover. Na haar ontslag uit het ziekenhuis, kon zij tijdelijk even geen maaltijden bereiden. Haar zoon wees haar op deze maaltijdvoorziening.

Bea vertelt: Ik dacht we proberen het gewoon en dan zien we het wel. Ik ben zelf gewend om te koken, maar dat ging nu even niet. De eerste keer dat de maaltijden werden gebracht, was ik toch wel nieuwsgierig naar hoe het eruit zag en smaakte natuurlijk. De maaltijden waren goed van smaak, een voldoende portie voor een ''normale'' eter. Ook na mijn herstel bleef ik deze maaltijden gebruiken.

Maaltijdservice Puur & Heerlijk uit Maasland brengt van maandag tot en met vrijdag maaltijden rond. Op vrijdag brengen zij ook de maaltijden voor het weekend. Ze bereiden maaltijden met dagverse producten. Je krijgt een weekmenu, deze vind je ook op de website. Zo kun je kiezen welke gerechten je wilt bestellen. Stel dat je de twee gerechten van woensdag lekker vind en die van donderdag niet. Dan kun je ook beide gerechten van de woensdag bestellen. Ze zijn erg flexibel als je het iets anders wilt. Ook met feestdagen hebben ze een speciaal menu.

Denk je na het lezen van dit artikel, die maaltijden lijken mij ook lekker? Neem dan eens een kijkje op de website. Je kunt ze ook altijd even bellen als je meer wilt weten.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen