Wat eten we vandaag?

Tanja van Fief 31-03-2021
17 keer bekeken 0 reacties

Herken je dat? Elke dag diezelfde vraag. Je wilt gezond en afwisselend eten maar eenmaal in de supermarkt, kies je toch weer voor iets wat je al kent. Daarom zijn wij begonnen met HelloFresh.

We eten nu al enkele maanden de maaltijden van HelloFresh en het bevalt erg goed. Elke week worden de maaltijdenboxen thuis gebracht. Dus ik hoef nu nog minder naar de supermarkt en dat bevalt me prima in deze tijd. Ook fijn wanneer je zelf niet meer in staat bent om boodschappen te doen, maar je wel van zelf koken houdt.

Elke maaltijd zit apart in een papieren zak met alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden erbij. Op de receptkaarten lees je stap voor stap hoe je een maaltijd moet bereiden. De recepten staan ook in app. Zo kun je ze altijd nog een keer maken!

Via de app beheer je je bestellingen. Je past het aan, zet het tijdelijk stop en ziet je bestellingen terug. ¬†Ik vind het niet goedkoop. We zijn voor drie maaltijden voor twee personen rond de €40 kwijt. Best een bedrag, maar we eten bijzonder lekker en genieten er enorm van. De dagen dat we HelloFresh gebruiken voelt het alsof we thuis uit eten zijn. Je eet zo nieuwe dingen, vers en heel gevarieerd. En je verspilt geen voedsel. Het koken doen we samen, zo gezellig!

Hoe werkt het:

  • Kies je box en stel elke week, uit de vele recepten jouw menu samen. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden je afneemt en voor hoeveel personen.
  • Je box wordt thuisbezorgt op een moment dat dit voor jou uitkomt.
  • Met de recepten kook je eenvoudig de lekkerste gerechten. Echt een feestje thuis.

Voor HelloFresh vind je vaak kortingscodes online om het een keer te proberen. Of vraag een code aan iemand die het al gebruikt.

Een aanrader!

 

Foto: HelloFresh

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen