Een slagersmaaltijd

Sonja van Fief 22-12-2020
26 keer bekeken 0 reacties

Slagersmaaltijden zijn goede verse maaltijden die makkelijk verwarmd kunnen worden in de oven of magnetron.

Bijna elke week kom ik bij de slager in het centrum van Schiedam. Vaak zie ik hoe gezellig en uitnodigend zijn vitrine vol ligt. Dit allemaal met heerlijke vers bereide maaltijden of andere hartigheden.

Zo kwam ik onlangs mijn buurvrouw daar tegen. Zij vertelde mij dat zij daar haar maaltijden kocht en die thuis opwarmt (omdat koken haar teveel energie kost). En zij zei dat ze deze maaltijden kocht, omdat je toch niet voor 1 persoon aardappels gaat staan koken. Zij haalt deze maaltijden lekker bij de slager.

Dan weet je zeker dat het niet uit een fabriek komt. Even in de magnetron of oven en heerlijk smullen, zegt mijn buurvrouw tevreden.

Nu woon ik in Schiedam, maar ik kom ook heel vaak in Vlaardingen en Maassluis. Ik weet dat er daar ook slagers zijn, die deze maaltijden en gerechten verkopen.

Benieuwd geworden of trek gekregen? Hieronder vind je de adressen van de slagers.

Slagers 

Jacques Groeneveld

Land van Belofte 1 in Schiedam 

Jaap van Landman

Koningshoek 92331 in Maassluis

Van Heijst Slagerij 

Waalstraat 29 in Vlaardingen

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen