Uitgekookt?

Tanja van Fief 04-09-2020
18 keer bekeken 0 reacties

Het warme eten is een belangrijk moment van de dag. Daar kun je echt naar uitkijken. Maar niet wanneer het koken door gezondheidsproblemen niet meer lukt, of je niet naar de winkels kunt of je niet alleen wilt koken. Dan is een maaltijdservice misschien wel een idee. Maar is dit lekker?

Wij probeerden de maaltijden van Uitgekookt voor je uit. Ons testpanel bestond uit twee dames en twee heren. Voor € 25,- bestelden we eenmalig een proefpakket met vier maaltijden. Deze werd keurig thuis bezorgd. Je warmt de maaltijden op in de magnetron, super simpel. Maar we vroegen ons door deze magnetron wel af of de maaltijden dan nog wel smaak hebben.

Na 5 minuutjes in de magnetron was de maaltijd goed warm. En jawel, de groenten waren echt knapperig. Dat was de grootste verrassing. Je proeft ook dat het met verse ingrediënten klaar gemaakt is. De smaken zijn alleen niet heel uitgesproken, het is voorzichtig gekruid. Wij hebben zelf nog wat extra kruiden en wat saus toegevoegd, om het verder op smaak te brengen.

De zomerse stamppot met ananas was lekker fris. Alleen bij het speklapje werd het knapperige randje gemist. De spareribs met gebakken aardappeltjes en een maiskolf waren lekker. En de noedels met gebakken biefstukreepjes en groenten smaakte vers, maar vonden we wel wat zurig door de groenten die waren toegevoegd. Een medium maaltijd was voor de heren net iets te weinig. Maar dan kun je kiezen voor een large portie.

Al met al hebben we goed én gezond gegeten voor ons gevoel. En dat was verrassend voor kant- en klaarmaaltijden. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een prima oplossing is omdat je veel keuze hebt uit verschillende maaltijden en je zelf wekelijks kunt bepalen hoeveel maaltijden je wilt ontvangen. Het is niet goedkoop, vanaf € 6,79 voor een medium maaltijd, maar wel een prima keuze. Je hoeft de deur er niet voor uit en bent zo klaar!

Kijk voor meer informatie op de website.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen