Thuisgekookt

Tanja van Fief 31-07-2020
19 keer bekeken 0 reacties

Er zijn mensen die dagelijks met veel plezier koken en altijd meer koken dan ze nodig hebben. Terwijl anderen niet meer willen of kunnen koken. Stichting Thuisgekookt speelt hierop in.

Stichting Thuisgekookt brengt deze mensen samen. Thuiskoks geven zich op via de site en bieden hun vers bereide warme maaltijden aan. Mensen die een maaltijd in de buurt zoeken kunnen een keuze maken uit de aangeboden maaltijden. Maaltijden kunnen worden afgehaald maar ook aan de deur worden gebracht. Een mooi moment om de persoon te ontmoeten die voor je gekookt heeft. Er kunnen vaste afspraken gemaakt worden tussen een thuiskok en iemand die een maaltijd nodig heeft.

Bijvoorbeeld een mevrouw van 92 die moeite heeft met koken waarvoor iemand in diezelfde straat dan 1, 2 of soms zelfs 3 keer in de week een bordje meer kookt en dit zelfs thuis komt brengen als dat nodig is.

Wanneer je gebruik wilt maken van Thuisgekookt maaltijden kun je je gratis registreren op de site. Je ontvangt dan dagelijks een overzicht van de maaltijden in de buurt worden aangeboden, zonder ergens aan vast te zitten. Betalen doe je online.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen