Fiets je ook mee?

Sonja van Fief 24-05-2024
236 keer bekeken 0 reacties

Ben je al aangemeld voor de Fief Fietsdag Plus op 3 juni?

Ben jij klaar voor een dag vol fietsplezier en gezelligheid? Schrijf je dan snel in voor de Fief Fietsdag Plus op 3 juni! We hebben nog maar een paar dagen te gaan, tot 28 mei, dan sluit de inschrijving. Dus wees er snel bij.

De Fief Fietsdag Plus belooft een onvergetelijke dag te worden. Of je nu een fanatieke fietser bent of gewoon zin hebt in een ontspannen ritje door het mooie landschap, deze dag heeft voor ieder wat wils.

De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn blij te zien dat de aanmeldingen binnenstromen. Het wordt een dag vol leuke activiteiten, leerzame informatie en natuurlijk heerlijk fietsen. Voor onderweg zorgen we voor een verfrissend drankje, lekkere en gezonde snacks. Zodat je energie blijft houden om de hele dag te genieten.

Aanmelden is eenvoudig: ga naar de Fietspagina op onze website en vul je gegevens in. Zorg dat je dit vóór 28 mei doet, zodat je zeker bent van een plekje.

De Fief Fietsdag Plus is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, de prachtige omgeving te verkennen en vooral veel plezier te hebben. Dus trommel je vrienden, familie of buren op en maak er samen een onvergetelijke dag van.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 3 juni voor een dag vol fietsplezier en gezelligheid. Tot dan!

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen