Sportmaand Vlaardingen

Sonja van Fief 29-08-2023
33 keer bekeken 0 reacties

In Vlaardingen is het komende maand de september sportmaand. Wil je meer weten over een bepaalde sport of beweegactiviteit, dan is dit een mooie gelegenheid om ze te bezoeken.

Een paar activiteiten die we speciaal aandacht willen geven:

Kennismakingsprogramma laagdrempelig sporten en bewegen

Op vrijdag 1 september start er weer een nieuwe groep. Want het is nu eenmaal gebleken dat samen bewegen gezelliger is! Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord kunnen Vlaardingers gratis meedoen aan een verrassend kennismakingsprogramma. Onder begeleiding van een buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging gaan deelnemers in een vaste groep op bezoek bij verschillende Vlaardingse sport- en beweegaanbieders.

Zonder deze laagdrempelige instapserie had ik nooit met zoveel plezier weer begonnen met bewegen.

Het is een leuke ervaring.

Ik ben een vriendin rijker.

Sta positiever in het leven.

Ik heb een leuke groep mensen leren kennen en ben erachter gekomen welke sport ik erg leuk vind.

Zo vertelden een aantal deelnemers enthousiast. Wil jij ook meedoen? KLik op deze link voor meer informatie en om aan te melden.

Samen Bewegen in West

Samen Bewegen in West is een wandelactiviteit waar mensen weer lekker in beweging kunnen komen. Tijdens de activiteit kom je gezellig onder de mensen en ga je met elkaar in gesprek. Naast dat je in beweging bent, verken je ook nog eens de wijk. Na afloop is er de mogelijkheid om in Wijkcentrum West, de Telder, na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tot gauw bij één van de activiteiten!

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen