Fief fietsroutes op een rijtje!

Tanja van Fief 05-07-2023
48 keer bekeken 0 reacties

Fietsen is heerlijk en zeker in deze periode! Na de fietsdag krijgen we en daar zijn we heel blij mee, dan ook regelmatig de vraag "waar kan ik de Fief fietsroute vinden en hebben jullie nog meer fietsroutes?" Ja natuurlijk, is er meer! Hoogste tijd om onze fietsroutes op een rijtje te zetten.

De Fief fietsroute van dit jaar was 32 km lang. Je rijdt door het groen van Vlaardingen, Maassluis en Schiedam en komt voldoende mooie plekjes tegen om even te pauzeren. Het is eenn route die je richting Maassluis of richting Schiedam kunt fietsen. 

Je vind de routes onderaan dit artikel!

Daarnaast zijn er nog veel meer fietsroutes op Fief te vinden. Onze redactieleden hebben wat af gefietst om leuke routes op Fief te kunnen zetten. Hier zijn er een aantal:

De Fief fietsroute 2022

De route is rond de 30 kilometer. Een mooie route dwars door Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Fietsen in Midden Delfland

Er is een boekje over Midden-Delfland dat is door fondsen gesponsord. Het is een tocht van 100 km! Het leek ons leuk om deze route te gaan fietsen maar dan wel in etappes. Het eerste gedeelte is een route van 26 km geworden.

Fietsen in Schiedam

Een fietstocht van 27 kilometer die begint in het centrum van Schiedam over de Buitenhavenweg met z'n oude panden.

Een rondje Maassluis

Het is een fietstocht van 23 km. Het rondje Maassluis start bij de Waterweg waar je ook je eventueel je auto kan parkeren. Met zijn prachtige haven, een historisch stadshart en volop terrasjes op de Markt.

Fietsen door Vlaardingen

Een tocht van 34 km. Een gezellig rondje door het centrum, langs de Oude Haven, de aanleg van de Blankenburgtunnel en de Trekkade. Het was genieten van mooie natuur en het water. Een aanrader.

Je vind nog veel meer leuke wandelingen en fietsroutes de categorie Doen, bewegen. 

Heel veel fietsplezier en rij veilig!

Ken of ben je iemand die graag fiets of wandelroutes maakt en hierover wil schrijven op Fief? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail ons via info@fief.nl

 

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen