Fiets je weer mee?

Fief Algemeen 12-05-2023
16 keer bekeken 0 reacties

Na de succesvolle fietsdagen van 2021 en 2022 organiseren we ook dit jaar weer een fietsdag! De organisatie zit in de hoogste versnelling, op weg naar donderdag 1 juni!

Sinds vorige week is het nieuws bekend, de fietsdag zal dit jaar op donderdag 1 juni plaats vinden. Achter de schermen zijn we er al maanden mee bezig.

Anja en Jose die hebben de route al heel wat keren gefietst en dromen er nu van. Het was weer een sport om nieuwe plekjes te vinden omdat we in dezelfde omgeving fietsen als voorgaande jaren. Een uitdaging waar ze volgens ons goed in geslaagd zijn!

Ondertussen bereid JBC Vlaardingen zich voor op jullie komst. Koffie en thee wordt verzorgt samen met een potje Jeu de boule. Natuurlijk hebben wij ook even van sfeer geproefd en werden direct uitgedaagd om mee te spelen. Een gezellig boel waar je vanzelf in meegenomen werd.

Voor de "handige Fief" verrasssing met wat lekkers voor onderweg, zijn we natuurlijk ook op pad geweest. Met hulp van verschillende sponsors zoals Hoogvliet Maassluis, De Bie Schiedam en Deelfruit gaat dat helemaal goed komen! De komende weken zullen de puntjes op i gezet worden zodat alles perfect is voorbereid en wij met een gerust hart de fietsdag kunnen starten.

Via flyers, radio intervieuws en lieve netwerkers die onze fietsdag delen, stromen de aanmeldingen inmiddels al binnen. Echt zo leuk om te zien. Daar worden we blij van!

We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten op donderdag 1 juni bij JBC Vlaardingen. De aanmelding is gesloten. 

Tot dan!

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen