Fief fietsroute 2022

Fief Algemeen 03-06-2022
32 keer bekeken 0 reacties

We zijn dol op fietsen. Fietsen is leuk én gezond. Na de succesvolle fietsdag van vorig jaar doen wij ook dit jaar weer graag mee aan de Wereld Fietsdag op vrijdag 3 juni 2022.

Een nieuwe route!

We hebben weer een mooie route voor je uitgestippeld, dwars door Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De route is rond de 30 kilometer.

Het startpunt is bij Hoeve Avondrust in Vlaardingen.

Bij deze sfeervolle boerderij ontvangen we jullie met wat"natuurlijk" lekkers. Je ontvangt dan ook de route, een hapje en drankje voor onderweg en een Fief verrassing.

Net zoals vorig jaar is deelname gratis.

Er is ook een leuke fotowedstrijd aan verbonden. Deze foto's zijn terug te vinden op het prikbord.

Deze fietsdag is geweest en was een groot succes, volgend jaar weer!

Natuurlijk kun je de mooie route altijd zelf fietsen. We delen hem (hieronder)  dan ook graag met je. Veel fiets plezier!

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen