Aquavitaal

Sonja van Fief 28-01-2022
16 keer bekeken 0 reacties

Aquavitaal is een actieve, gezellige groepsles voor senioren die graag fit en gezond willen blijven.

Sporten in het water houdt je gewrichten en spieren soepel en verbetert je conditie. De kans op blessures in het water is aanzienlijk kleiner dan op het droge.

Een groepsles Aquavitaal bestaat uit 45 minuten actief bewegen op muziek en 10 minuten ontspannen. De laatste 10 minuten worden er yoga/tai chi en relax oefeningen gegeven voor totale ontspanning. De oefeningen zijn gebaseerd op het dagelijkse leven en er wordt rekening gehouden met de coördinatie, kracht en snelheid van deelnemers.

Deze les wordt gegeven op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het recreatiebad van zwembad Dol-fijn in Maassluis. Na de les is de horeca geopend voor een gezellig praatje en een kopje koffie of thee.

Ook is er een nieuwe groepsles gestart op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur: Aquagym. Deze les draait om conditie/spierkracht verbetering en is een goede manier voor mensen met gewrichtsklachten om actief en fit te blijven. Ook deze les wordt afgesloten met ontspannende oefeningen.

Op 2 november jl. is er aansluitend op de les Aquavitaal een gezellige groepsactiviteit met lunch georganiseerd, die zeker voor herhaling vatbaar is! Kom je ook een keer meedoen?

 

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen