Lighthockey?

Hiske van Fief 31-08-2021
15 keer bekeken 0 reacties

Ken jij de sport lighthockey? Ik niet, maar wilde er graag meer van weten. Dus het werd tijd voor een bezoekje aan MHV Evergreen.

Vandaag heb ik lighthockey bezocht. Eens kijken hoe dat is. Ik las erover in de krant en wilde er meer van weten. Het is in Maassluis, dus voor mij lekker dichtbij.

Het is elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Het spel wordt gespeeld met een grotere bal. Deze is met lucht gevuld. Ook is de stick van lichter materiaal. Leuk om de sporters bezig te zien. Het gaat over en weer. Leuk om te zien! Mensen mogen ook weer met elkaar een spel spelen. Dat is wel weer fijn. Misschien ga ik hier ook aan meedoen, wie weet.

Voordat je begint met deze sport lighthockey is het trainen het belangrijkste. Dit om blessures te voorkomen. Sowieso is bewegen belangrijk, maar met elkaar maakt het het een stuk leuker. Na het spel op het veld gaan de spelers even babbelen onder het genot van koffie of thee in de kantine. Ik heb ervaren hoe fijn het is om één van het team te zijn.

Lijkt het je wat? Kom een keer kijken en train gelijk gezellig mee. Of wil je eerst komen kijken en het dan eens proberen? Kom dan langs om te kijken of het wat voor je is.

Meer informatie kan verkregen worden door een email te sturen aan: communicatie@mhv-evergreen.nl

Of neem een kijkje op de website.

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen