Dit is de winnende foto!

Tanja van Fief 22-06-2021
15 keer bekeken 0 reacties

Wat hebben we genoten van de Fief fietsdag op donderdag 3 juni! Schitterend weer, vrolijke deelnemers en lieve reacties. We hebben er een fotowedstrijd aan verbonden. Nou, we hebben toch mooie inzendingen gekregen. Geweldig!

Wat een leuke foto's, op de meest uiteenlopende plekken. De een mooi, de ander grappig en dan weer een waar je stil van wordt. Alle foto's zijn op het prikbord van Fief geplaatst, dus neem vooral een kijkje!

Met de hoofdredactie hebben we alle foto's goed bekeken en na veel wikken en wegen, want ze waren allemaal leuk, hebben we een winnaar gekozen. Tenslotte kan er maar één de winnaar zijn...

En deze is gemaakt door Diny van Pelt! Zij heeft het Fief Fietspakket gewonnen. Omdat Diny nu nog lekker van haar vakantie aan het genieten is, overhandigen wij het pakket later aan haar.

In het zonnetje

Maar ook deze twee foto's willen we graag nog in het zonnetje zetten:

 

 

 

 

Bedankt voor alle inzendingen en leuke reacties. Voor nu gaat Fief eerst aan de slag met een wandeling door Maassluis in oktober. En wie weet, volgend jaar weer een fietsdag! In de tussentijd vind je op Fief maandelijks nieuwe fietsroutes in de regio. Hou Fief in de gaten!

 

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen