Fietsen door Vlaardingen

José van Fief 10-08-2020
37 keer bekeken 0 reacties

Wekelijks ga ik met vriendinnen fietsen. In Vlaardingen hebben we laatst ook een gezellig rondje gefietst door het centrum, langs de Oude Haven, de aanleg van de Blankenburgtunnel en de Trekkade. Het was genieten van mooie natuur en het water. Een aanrader.

Het is een tocht van 34 km. Je kan de fietstocht ook inkorten door aan het aan einde van de Trekkade, de veerpont te nemen naar de Broekpolder. Daarna volg je de knooppunten weer verder.

In het begin was het nog een beetje zoeken, maar vanaf de Oosthavenkade fietsten we zonder problemen. Het lukt ons namelijk bijna nooit, om een hele fietsroute goed te volgen. Al kletsend missen we vaak een knooppunt en maken er dan maar onze eigen route van. Maar deze keer hebben we echt alle knooppunten gevonden. Een prestatie.

De fietstocht start bij station Vlaardingen en leidt je door de binnenstad. Daarna fiets je door de natuur, waar mooie plekjes zijn om te gaan zitten. Er staan voldoende bankjes. Zelf nemen we lekkere broodjes, een sapje én een fles koude witte wijn mee. Heerlijk. Maar je komt onderweg ook voldoende restaurantjes tegen.

Veel plezier!

 

Open de route

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen