Op de fiets langs de boer

Sandra van Fief 19-04-2022
46 keer bekeken 0 reacties

Wat is er leuker dan het aangename combineren met het nuttige? Heerlijk een stukje fietsen en onderweg even een stop maken voor een aankoop bij stalletjes langs de weg, bij een kwekerij, boerderij of kleine winkelier.

Producten uit eigen streek, minder plastic verpakkingen verbruiken, minder verspilling én de ondernemer in de eigen regio steunen. En door het op de fiets te doen beweeg je meer met een mooi doel: gezond en fit worden!

In de regio zijn verschillende mogelijkheden om er per fiets op uit te gaan.
Zo zijn er op internet verschillende fietsroutes te vinden variërend in afstanden. Verrassend om te zien op welke plekken in de regio je wellicht nog niet eerder geweest bent.
Ook zijn er verschillende websites waarop locaties te vinden zijn waar een stop gemaakt kan worden voor aankopen bij stalletjes langs de weg, een kwekerij, boerderij of kleine winkelier voor bijvoorbeeld bloemen, groenten etc.

Een uniek recept, dat smaakt naar meer...meer beweging en meer lokale producten kopen. Fiets je ook mee?

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen