Gezond en vitaal ouder worden

Denise van Saar aan Huis 07-09-2020
29 keer bekeken 0 reacties

Wie wil er niet eeuwig jong blijven? Gelukkig blijven we langer jong. Al komt er een dag dat je merkt dat ouder worden niet eenvoudig is. Je hebt er veel voorover om zo lang mogelijk in je eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

Hoe kan het ook anders, je wilt de baas blijven in eigen (t)huis‚ en terecht! Kinderen helpen waar het kan, buren springen bij en de thuiszorg speelt een belangrijke rol. Mantelzorgen wordt alleen maar meer. Gelukkig is er een oplossing.

Ken je Saar aan Huis al? Saar aan Huis is een particuliere organisatie die de mantelzorger en de oudere thuis kan ondersteunen. Onze Saars kiezen ervoor om met het hart de cliënt liefdevolle en persoonlijke aandacht te geven. Zij weten en voelen wat er nodig is. Ze hebben ervaring als mantelzorger of een zorgachtergrond.

Ze zijn flexibel, geven aandacht en koken (samen) een lekkere maaltijd. Je krijgt weer vet op de botten, komt weer buiten, bent meer in beweging en hebt baat bij de hersengymnastiek. Je "gedijt" goed zoals je dat zo mooi kunt zeggen. Je hebt minder zorg nodig en wint een stukje van de verloren zelfstandigheid terug. Na stapjes achteruit naar kleine stapjes vooruit. Dat is pas gezond en vitaal ouder worden!

Afsluitend nog een tip van Saar: Kijk eens om naar je medemens.

Gezond en vitaal ouder worden begint vandaag.

Foto: Saar aan huis

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen