Fief zoekt vrijwilligers!

Fief groeit en daarom zijn we op zoek naar nieuwe redactieleden! Samen geven we vorm en inhoud aan het platform. Ken of ben jij iemand uit de regio en heb je schrijftalent? Neem dan contact met ons op!

We zoeken niet alleen mensen die artikelen schrijven, maar ook mensen die het leuk vinden om nieuws uit de buurt te verzamelen, foto’s bij de artikelen te maken, willen helpen bij evenementen of gewoon willen meedenken.

Wat is Fief?

Fief is een platform met een eigen redactie bestaande uit de ouderen van nu en straks, ondersteund door professionals.

Zie het als een online tijdschrift waar we met elkaar delen wat belangrijk is, wat je helpt, praktische tips, leuke hobby’s, een sport of een mooi boek waar je blij van wordt. Maar er is ook aandacht is voor veilig wonen en leven.

Fief inspireert iedereen om op eigen wijze ouder te worden!

Redactielid worden?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Ben je creatief, onderzoekend en wil je meewerken aan Fief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mail naar info@fief.nl of stuur een WhatsApp-bericht rechtsonderin.

Neem contact op

 

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen