Weg met die badeend

Andrea van Fief 09-10-2023
36 keer bekeken 0 reacties

Als kind hadden wij, vader, moeder, 5 kinderen, een lavet om ons in te wassen. Een lavet is een grote ronde kuip van kunst, natuursteen met aangesloten aanrecht met opstaande rand. Boven de kuip bevonden zich 2 kraantjes voor warm en koud water en voilá: je had een waskuip en badkuip ineen!

Wat waren wij blij toen er na vele jaren een leeggekomen kamertje werd omgebouwd tot heuse badkamer met douche en een ligbad waar je ook niet opgekruld in kon! Wat een weelde. We genoten we ervan, al werd je weleens bij (te) lang douchen niet al te subtiel door moeders verzocht de kraan dicht te draaien.

En nu...hoor van mensen om me heen dat het in- en uit bad stappen soms best lastig kan zijn. Er worden steelse blikken geworpen op advertenties met ligbaden die zijn voorzien van een deurtje. Of op douches zonder hoge randen.

Een badkamer verbouwen is een grote tijdrovende klus waar veel mensen tegenop zien. We zien op tv-reclames sanitairbedrijven die aanbieden de badkamer in één tot enkele dagen aan te passen met een veilige inloopdouche. Of tot een volledige badkamerverbouwing met sunshower en andere luxe. Zij gebruiken hiervoor waterdichte wandpanelen die over de bestaande tegelwanden worden aangebracht -geen hak- en breekwerk dus. Er zijn verschillende aanbieders op de markt. Onder aan dit artikel vind je de links naar de verschillende websites. En natuurlijk is een aannemer uit de omgeving ook een prima oplossing.

Tips

  • Zorg dat er altijd een medewerker thuis komt kijken voordat een offerte wordt gemaakt
  • Kijk altijd naar de reviews/bevindingen van eerdere klanten op trustpilot.nl
  • Stel je budget van tevoren vast en probeer over de prijs te onderhandelen
  • Bekijk de offerte zorgvuldig en denk er rustig over na

En dan voordat je het weet kan de badeend de deur uit!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen