Sleutels gevonden!

24-04-2023
14 keer bekeken 0 reacties

Ken je dat, sta je op het punt lekker weg te gaan, sleutels kwijt! Ik weet zeker dat ik ze in m'n zak had... Aaaargh zo irritant. Dat gaat nu een stuk gemakkelijker met de keyfinder.

Mijn man was regelmatig zijn sleutels kwijt en die kunnen dan overal liggen. In de kast, tussen de bank, of op de wasmachine. De gekste plekken en wij maar zoeken. En dat altijd net op het moment dat je de deur uit moet voor een afspraak.

Tijd voor een cadeautje, de keyfinder!

Hoe werkt het?


Je volgt de gebruiksaanwijzing van jouw keyfinder en installeert de app op je mobiele telefoon. Vervolgens verbind je de tracker met de app en je kunt aan de slag. Klinkt misschien wat ingewikkeld maar het wijst zich echt vanzelf. De tracker bevestig je vervolgens aan je sleutels.

Wanneer je nu je sleutels kwijt bent, druk je op de knop in de app en niet snel daarna gaat er een alarm. En geloof me, dat hoor je in huis. Zo kun je je sleutels vinden.

Ook kun je op een kaartje in de app ook zien waar de sleutels liggen. Dus ben je ze buiten verloren, dan kun je hierop zien waar je sleutels de verbinding met je mobiele telefoon verloren en hoogst waarschijnlijk vind je daar je sleutels terug.

En dan kun je zelfs via de tracker een geluid op je mobiele telefoon laten af gaan voor wanneer je je telefoon kwijt bent en niet je sleutels!

Apple airtags kun je hier ook voor gebruiken. Ook fijn, daar kom ik zeker nog op terug. Maar ze zijn duurder en je moet er een Apple telefoon voor hebben. En wat als je niet van Apple bent? 

Mijn man gebruikt de keyfinder nu al jaren en ik hoor regelmatig het alarm af gaan om zijn sleutels te vinden. Het werkt dus en zonder hulp. 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen