Blik op de toekomst!

Cora van Fief 27-01-2023
16 keer bekeken 0 reacties

Vorig jaar mei had ik me ingeschreven voor een woning in een nieuw te bouwen appartementencomplex. Omdat ik al heel wat jaren ingeschreven stond achtte ik de kans redelijk groot dat ik voor de woning in aanmerking zou komen...

Dagenlang stond ik op positie één maar o, wat was het spannend want stel je voor dat er op het laatste moment toch nog iemand anders mijn plekje innam?! Ik sprong dan ook bijna een gat in de lucht toen ik het verlossende telefoontje kreeg en hoorde dat ik de woning had!

Niet lang daarna mocht ik de volgende stappen richting toekomst gaan zetten: het voorlopige huurcontract werd ondertekend en als eerste bewoner van de woning mocht ik een week of wat later bij een bekende keukenspecialist de kleur van de keukenkastjes en het aanrechtblad uitkiezen. Ook had ik de keuze om, wanneer ik dit wenste, de keuken uit te breiden.

Gedurende de bouw ging ik regelmatig even langs om de ontwikkelingen te zien en foto's te maken. Daarbij fantaseerde ik dan over hoe het zal zijn als ik er woon. Drie weken geleden was het zover dat alle toekomstige bewoners voor de eerste keer hun woning van binnen mochten bekijken en wauw... wat zag dat er al mooi uit!

Aanvankelijk zou de oplevering in het eerste kwartaal van dit jaar plaatsvinden maar door een tekort aan personeel en problemen met o.a. materiaallevering is dit nu doorgeschoven naar de tweede helft van het tweede kwartaal. Gelukkig hield ik met deze vertraging al langer rekening, we weten tenslotte allemaal welke problemen er in de wereld spelen.

Iedere keer weer overspoelt me een heel bijzonder gevoel als ik het appartementencomplex zie en eraan denk dat ik ergens in dit jaar mijn nieuwe woning zal betrekken.

Dat ik hiervoor nog wat geduld moet hebben... ach, ik heb het er graag voor over.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen