Tips bij verhuizen

Amber van Rogplus 09-09-2021
14 keer bekeken 0 reacties

Ga je binnenkort verhuizen? Voor een soepel verlopende verhuizing deel ik graag mijn tips, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Tip 1 Begin tijdig

Vraag ruim van te voren aan vrienden en familie of zij willen helpen. Als je kiest voor een verhuisbedrijf kan je bij meerdere bedrijven offertes aanvragen.

Tip 2 Wat gaat mee en wat mag weg

Bepaal ter voorbereiding welke spullen echt mee moeten, want minder spullen betekent ook dat je minder verhuisdozen nodig hebt en dus minder hoeft te sjouwen!

Tip 3 De financiƫn

Als laatste tip wil ik meegeven dat het belangrijk is om vooraf vast te stellen welk bedrag je hebt voor de verhuizing en wat je er nog bij kunt sparen. De totale kosten van de verhuizing hangen af van je eigen wensen en mogelijkheden.

Lukt het je echt niet om voldoende geld bij elkaar te krijgen, kijk dan of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming. Er zijn diverse tegemoetkomingen en niet alleen voor mensen met een kleine portemonnee!

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat verhuizen zowel voor, tijdens als na de verhuizing stress oplevert. In oktober 2020 ben ik met mijn man en zoontje van toen 1 jaar verhuist naar een nieuwbouwwoning. Zelf vind ik met name tip 1 "begin tijdig" waardevol maar...neem ook de tijd.

Succes met de verhuizing!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen