Uitglijden? Verleden tijd!

Hiske van Fief 16-10-2020
10 keer bekeken 0 reacties

Ongemerkt glijdt iedereen wel eens uit. Denk daarbij aan een vloerkleed, wat weg kan glijden. Hiervoor bestaan antislip matjes, waarmee je voorkomt dat je uitglijdt.

Antislip matjes zijn gewoon te koop in de winkel. Bijvoorbeeld bij Ikea, Blokker of Hema. Je kunt ze gemakkelijk op maat knippen en legt het onder het kleed. Het kleed glijdt daardoor niet meer weg. Maar je kunt het niet alleen gebruiken voor een vloerkleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een deurmat? Ook daar gebruik ik een op maat geknipt antislip matje voor.

Ook kreeg ik laatst nog een goede tip voor het balkon. Als het geregend heeft, dan is het balkon natuurlijk nat. Als je dan naar binnen stapt heb je natte schoenen. Op de binnenvloer glij je dan gemakkelijk uit. Ik heb daar nu een douchemat neergelegd, waardoor ik ook daar niet meer uitglij.

En wat ook een aanrader is: antislip sokken, dat zijn sokken met een rubber reliƫf op de zool, waardoor je grip hebt op gladde vloeren.

Uitglijden in huis is dus niet nodig, er zijn simpele oplossingen voor.

 

Antislip matjes zijn bij verschillende winkels te krijgen. Bijvoorbeeld bij Ikea.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen