Eigen haard is goud waard

Denise van Saar aan Huis 05-10-2020
21 keer bekeken 0 reacties

Valt het jou ook op dat de dagen weer korter worden? Ik krijg dan altijd weer zin om het binnen gezellig te maken. Uitgebreid koken is een van mijn hobby's. En na een heerlijke zomer vind ik het, nu het weer wat kouder wordt, fijn om in de keuken te staan.

Ik ga graag op zoek naar verschillende recepten. Hopelijk krijg ik jou ook enthousiast om lekker te koken, bakken of te braden? Ik heb een aantal recepten die ik heerlijk vind. Wil je ze ook eens uitproberen? Klik op 1 van de onderstaande links, ik heb er al heerlijk van genoten!

En nog een hele leuke tip: laat een goede buurman of buurvrouw meegenieten van jouw kookkunsten. Wellicht ken je iemand die (tijdelijk) niet kan koken of alleen is. Een stukje taart of een van je heerlijke maaltijden gaat er altijd wel in! En wat is er mooier dan iemand in je omgeving mee te laten genieten en een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Bak een grootmoeders appeltaart, dat is pas smullen. Leuk om te doen!

Op naar de winterkost wat dacht je van zuurkool met gehakt, werkelijk om je vingers bij af te likken.

Laat je eens verrassen door een heerlijk toetje, de lange vinger taart, vooral als je een zoetekauw bent een echte aanrader.

Een volle rode wijn hoort bij de donkere dagen, wat is nu de juiste wijn op welk moment en welke smaakt het beste bij een gerecht? Al valt er natuurlijk over smaak niet te twisten.

Bij een gezellige avond past een kaasplankje, hoe maak je een kaasplankje?

En ga vooral naar de kaasboer in je eigen buurt, die kan je nog veel meer leuke tips geven.

En ben je al wat gevorderd in koken? Voor de entourage, poleer (wrijf) de wijnglazen met een linnen doek daar gaan ze extra mooi van glimmen. Maak de tafel extra gezellig met waxinelichtjes of mooie kaarsen, geniet van elkaar en de heerlijke gerechten. Smullen maar!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen