Een nieuw onderkomen

Hiske van Fief 18-05-2021
28 keer bekeken 0 reacties

Er is een nieuw Seniorencomplex verrezen. De Vliet is verhuisd. Eind maart zijn deze nieuwe woningen opgeleverd. Een nieuwe plek - een nieuwe stek.

Het zijn 64 sociale huurappartementen. De woningen hebben 2 of 3 kamers. Met een berging op de begane grond. Elke bewoner heeft een balkon of op de begane grond een tuin. De appartementen zijn zonder gasaansluiting, en energiezuinig, daarmee op de toekomst voorbereidt.

De Vliet heeft twee entrees: een aan de PC Hooftlaan en de andere aan de G.A. Brederolaan. Het complex heeft ook een ontmoetingsruimte, waar activiteiten gedaan kunnen worden. Maar dit wordt vooral een plek om elkaar te ontmoeten. Bewoners van het complex kunnen binnendoor naar de ontmoetingsruimte.

Wil je een kijkje nemen, klik dan op onderstaand filmpje.

In eerste instantie worden deze appartementen toegewezen aan de bewoners van de oude Vliet. Daarnaast worden ze toegewezen volgens de woningtoewijzing van Woonnet Rijnmond.

De eerste sleutels zijn al aan bewoners uitgereikt. Die zijn al aan het verhuizen. Veel woonplezier gewenst in dit mooie, nieuwe complex.

Wil je meer weten over de nieuwbouwplannen, neem dan een kijkje op de website.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen