Oude vertrouwde Driehoek

Hiske van Fief 15-02-2022
30 keer bekeken 0 reacties

Met een eeuwenoud schoonmaakmiddel je huis weer blinkend schoon maken.

Zo is dat oude middel toch nog steeds fijn in gebruik. Je handen worden er ook lekker zacht mee. Ik heb alle chemische schoonmaakmiddelen weg gedaan en maak mijn huis schoon met Driehoek. En een mooi voordeel is ook dat je het milieu er minder mee belast

Ik maak een sopje en dweil de vloeren daar lekker mee schoon. Eigenlijk kun je er alles mee schoonmaken. De vloer, de meubels, de keuken, de badkamer... Ja, werkelijk alles! Zo hoef je niet allerlei verschillende schoonmaakmiddelen in huis te hebben, Driehoek is al voldoende.

Ik heb nog een handige tip: na de schoonmaak met Driehoek vind ik mijn huis lekker ruiken. En als ik dan ga stofzuigen, dan vind ik het ook prettig als er een lekkere frisse geur uit de stofzuiger komt. Daarvoor zuig ik wat waspoeder op en dat verspreidt dan tijdens het stofzuigen een heel fijne geur. Dit hoef je niet met elke stofzuigbeurt te herhalen. Ik herhaal het wel ieder maand weer voor frisse geur.

En voor de frisse geur in mijn kledingkast leg ik ook lekker een stukje zeep (zonder wikkel natuurlijk) tussen de kleding. Zo blijft mijn kleding aangenaam fris ruiken. Ook op het toilet kun je een leuke zeepketting of een lavendelzakje ophangen.  Alles voor een frisse geur.

Heb je ook een tip? Laat die dan achter in een reactie onder dit artikel. Dan lees ik ze graag terug.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen