Schoonmaakster gezocht?

Sonja van Fief 06-10-2021
11 keer bekeken 0 reacties

Wil je graag wat hulp in de huishouding, maar vind je het lastig om dit zelf te regelen? Ikzoekeenschoonmaakster.nl zoekt een schoonmaakster voor je! Jij hoeft je alleen maar in te schrijven, al het regelwerk wordt je uit handen genomen.

Hulp bij een schoonmaakster vinden

De website is ontstaan uit een persoonlijke frustratie en met de overtuiging dat bepaalde dingen veel te ingewikkeld zijn. Oprichter Korne Pot merkte dat mensen lastig een geschikte hulp konden vinden. Door het inzetten van internet wist hij dit probleem te verhelpen. Iets wat Korne een echte kick geeft. De website zorgt voor het eenvoudig vinden van een hulp die aansluit bij de wensen van de klant. Ze bieden onder andere huishoudelijke hulp en boodschappenhulp.

Geniet van een schoon huis en meer vrije tijd. Ikzoekeenschoonmaakster.nl biedt een huishoudelijke hulp met de volgende garanties:

  • Vaste schoonmaakster voor €14,50 per uur
  • Eigen account met handig urenoverzicht
  • Vergoeding bij schade en ongevallen
  • Vervangende hulp
  • Schoonmaakster met afgeronde schoonmaaktraining

Om van deze garanties gebruik te maken sluit je daarnaast een maandelijks schoonmaakabonnement af.

Vooraf kennismaken met je hulp

Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl maak je een account aan en dien je een aanvraag in. Vervolgens zoeken zij een hulp die aansluit bij je wensen. Voordat de hulp aan het werk gaat, is er een kennismakingsgesprek. Als er geen klik is, zoeken ze een andere hulp voor je.

Gebruiker van de hulp, G. Volborth vertelt: Ze houden je goed op de hoogte over de beschikbaarheid van de schoonmaaksters en blijven zoeken naar de meest geschikte. Goede administratieve afhandeling.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen