Hulp via Hlprs!

Tanja van Fief 04-08-2021
13 keer bekeken 0 reacties

Is je to-do-lijstje altijd net iets te lang? Heb je geen zin of tijd om schoon te maken? Blijf je die tuin- of kluswerkzaamheden maar voor je uit schuiven? Tijd om hulp in te schakelen! Via het online boekingsplatform Hlprs regel je eenvoudig een huishoudelijke hulp, tuinhulp of klushulp.

In en om het huis

Via dit platform regel je snel hulp voor in en om het huis, structureel of eenmalig.

  • Het huishouden bijhouden is vast niet je favoriete bezigheid. De helpers draaien hun hand niet om voor huishoudelijk werk: stofzuigen, stoffen, sanitair poetsen, strijken en meer.
  • Het is fijn als de tuin er netjes bij ligt, maar we hebben nu eenmaal niet allemaal groene vingers. Via Hlprs boek je jouw ideale tuinhulp. Iemand die regelmatig het gras maait bijvoorbeeld of de tuin klaar maakt voor de zomer.
  • Krijg je het al warm als je aan dat IKEA-bouwpakket denkt of kan je muur wel een nieuw behangetje gebruiken? De klushulpen helpen je graag. Als je zelf niet het juiste gereedschap hebt, kan de tuin- of klushulp dit ook voor je meebrengen.

Vergelijk zelf prijzen en profielen

Bij Hlprs vergelijk je zelf prijzen en profielen van verschillende dienstverleners bij jou uit de buurt. In het profiel zie je de ervaring en beoordelingen van de helper. Je kiest zelf wie er bij jou over de vloer komt, dat is wel zo prettig. Vooraf kun je kennismaken, zo weet je zeker dat het klikt.

Gescreende helpers

De helpers worden op diverse manieren gescreend. Zo is er de verplichte ID-verificatie. In het profiel kun je aan de badges zien, welke screeningsopties de helper nog meer heeft doorlopen. Zo kunnen de huishoudelijke hulpen bijvoorbeeld een online cursus volgen. Ook kunnen de helpers een extra integriteitstest afleggen.

Veilig betalen en zekerheid

Gedoe met contant geld: niet bij Hlprs! Je voldoet de factuur achteraf, veilig en eenvoudig via iDEAL. Daarnaast zijn de helpers aanvullend verzekerd.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen