Die boodschappen...

Eveline van Rogplus 08-10-2020
42 keer bekeken 0 reacties

De dagelijkse boodschappen, een dagelijkse zorg...

Zorgen dat er iedere dag een gezonde maaltijd op tafel staat en dat je spullen in huis hebt voor een schoon en leefbaar huis kan een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld door een druk leven met werk, sport en een stel kinderen. Of doordat je door beperkingen moeilijk de deur uit kan om naar de winkel te gaan en zelf je boodschappen te doen.

Wat fijn dat er steeds meer supermarkten zijn die boodschappen thuisbezorgen. Of waar je online kan bestellen om de boodschappen vervolgens in een afgesproken tijdvak, op te halen in de winkel.

Met het laatste heb ik positieve ervaringen bij de Hoogvliet supermarkt! Ze hebben een fijne app voor op je telefoon, tablet of computer. In de app zie je de aanbiedingen en kan je het digitale mandje vullen. De servicekosten zijn verschillend bij afhalen of bezorgen.

Bij afhalen betaal je bij een bestelling van minimaal €25,- €3,49 servicekosten. Wanneer je bestelling boven €50,- komt wordt dit €2,49. Bezorgen van de boodschappen kan vanaf €50,- en dan betaal je €5,99 bezorgkosten. Boven een bedrag van €70,- wordt dit €4,99.

Elke week zijn er andere producten waarbij je geen servicekosten hebt wanneer je ze toevoegt aan je bestelling. Hierdoor betaal ik 3 van de 5 keer geen extra servicekosten.

Door het bestellen van de boodschappen heb ik minder stress. Dit komt omdat ik nu niet na mijn werk hoef te bedenken welke boodschappen nodig zijn. En kom ik niet thuis met veel meer artikelen dan ik nodig had.

De servicekosten betalen zichzelf op deze manier terug!

Bestel online snel en met gemak bij bijvoorbeeld Hoogvliet.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen