Albert Heijn, boodschappengemak

Sandra van Fief 02-09-2020
14 keer bekeken 0 reacties

Er zijn verschillende supermarkten die je boodschappen thuis bezorgen. Fief is op onderzoek uitgegaan en heeft de mogelijkheden bekeken. Vandaag zetten we het aanbod van Albert Heijn voor je op een rijtje.

Albert Heijn bezorgt boodschappen aan huis, dat is waarschijnlijk geen nieuws.
Via de app kun je je boodschappen bestellen, de boodschappen worden dan thuisbezorgd. Afhankelijk van het bezorgmoment betaal je bezorgkosten die variëren tussen € 3,95 en € 12,95. Persoonlijk vind ik dat deze servicekosten erg hoog zijn. Daarom ben ik eens gaan kijken of er ook alternatieven zijn. En die zijn er!

Bij Albert Heijn kun je een bezorgbundel nemen. Daarmee bespaar je aanzienlijk op je bezorgkosten. Ook kun je een vast bezorgmoment kiezen. Een aanrader dus! Al vanaf 2 bestellingen per maand is een bezorgbundel voordelig.

Ik heb zelf een bezorgbundel, met bezorging op dinsdagavond. In het weekend pak ik de iPad erbij en bekijk ik wat ik de komende week wil eten. Handig ook dat je vanaf vrijdag al de nieuwe bonusaanbiedingen die vanaf maandag gelden kunt zien. Daar kun je eventueel je recepten op afstemmen. Dat scheelt euro's!
Ook zitten er in de app hele leuke recepten. Met 1 druk op de knop kun je de ingrediënten toevoegen aan je bestelling. Nog een bijkomend voordeel: de bezorger neemt je lege statiegeldflessen en kratten mee terug en het statiegeld wordt direct verrekend bij het afrekenen.

En de tijd die ik hiermee bespaar? Die besteed ik aan leuke dingen... én aan kokkerellen natuurlijk!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen