Online boodschappen doen

Tanja van Fief 12-08-2020
50 keer bekeken 0 reacties

Zelf bestel ik al jaren mijn boodschappen bij de Picnic, net als de rest van de straat inmiddels. Ik was op zoek naar een manier om mijn zware boodschappen toch zelfstandig te kunnen blijven doen. Door lichamelijke klachten werd dit namelijk steeds lastiger.

Door online boodschappen te doen, hoef ik niet meer te sjouwen en ben ik niet afhankelijk van anderen. Het kost ook veel minder tijd.Om te kunnen bestellen bij Picnic kun je je inschrijven via de app. Deze app kun je downloaden op je telefoon of tablet. Je geeft je naam, mailadres en telefoonnummer op en komt op de wachtlijst. Deze wachtlijst is wel lang. Een leuke verrassing is dat je tijdens het wachten,  wachttijdverzachters krijgt! Er verschijnt dan ineens een product in je boodschappenmand die geleverd worden bij je eerste bestelling. En zodra je aan de beurt bent, krijg je bericht en kun je boodschappen gaan bestellen.

Via de app kun je je boodschappenmandje vullen. Heb je alle boodschappen verzameld, dan selecteer je het bezorgmoment. Vanaf 35 euro aan boodschappen kun je al een bestelling doen. De bezorging is gratis. Je kiest je bezorgmoment en betaald de boodschappen direct online.

Ik vind het echt een groot voordeel dat ze ook goedkopere merken verkopen. De boodschappen zijn hierdoor niet duurder dan bij de plaatselijke supermarkt. En voor het bezorgen betaal je niets extra. Verder kun je je bestellingen bijhouden in de app. Ik vul mijn boodschappenmandje door de week heen. Is er iets op, dan gooi ik het direct in mijn virtuele  boodschappenmand zodat ik het niet vergeet. En wil je iets aan je geplaatste bestelling toevoegen? Dan kan dit, tot 22.00 uur op de dag ervoor. De Picnic rijdt nu in Schiedam en Vlaardingen. Je moet even geduld hebben voordat je aan de beurt bent, maar dan heb je er echt heel veel gemak van. Ik ben fan! Kijk voor meer informatie op de website.  

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen