De Kijksluiter app

Aad van Fief 17-04-2024
29 keer bekeken 0 reacties

Op tijd en op de juiste wijze jouw medicijnen innemen en je voorraad op orde houden. Hoe makkelijk gaat dat met KIJKsluiter?

Weet je, die KIJKsluiter-app is echt een uitkomst. Het zit bomvol met animatievideo’s, meer dan 10.000, die je in Jip- en Janneketaal uitleggen wat er in die ingewikkelde bijsluiters van medicijnen staat. Super handig, want soms snap je echt niks van al dat medische jargon. Je kan de app gewoon krijgen via je apotheek, maar ook zelf downloaden. En oké, het vervangt niet de papieren bijsluiter die je krijgt, maar het maakt wel alles een stuk duidelijker over hoe je je medicijnen het beste kunt gebruiken. Echt een aanrader!

Die animatievideo’s in de app leggen alles uit wat je moet weten over je medicijnen: hoe je ze moet gebruiken, wat de bijwerkingen zijn, hoeveel je ervan moet nemen, en nog veel meer. En het mooie is, je voegt gewoon je medicijnen toe aan de app en voilà, je hebt alle info die je nodig hebt, zonder al die moeilijke termen. Super simpel en handig!

Uit ervaring kan ik je vertellen dat de app echt gemakkelijk is. Het is net alsof ik een mini-apotheker bij me draag die me niet alleen herinnert wanneer ik m’n pilletje moet nemen, maar ook nog eens bijhoudt hoeveel ik er nog heb. Nooit meer stress dat ik zonder zit. En een persoonlijke gids die me alles vertelt over mijn medicijnen. Zo gebruik ik mijn medicatie op de juiste manier.

De KIJKsluiter app is top!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen