Ontdekkingsreis via meridianen?

Claudia van La Solvo 23-11-2023
16 keer bekeken 0 reacties

Dompel jezelf onder in de boeiende wereld van gezondheid en ontdek de betoverende reis van de meridianen, die als een verborgen kaart door ons lichaam loopt.

In de oude Oosterse geneeskunde worden meridianen beschouwd als de onzichtbare paden van levensenergie door het lichaam, Qi genaamd. Als voetreflextherapeut werk ik dagelijks met deze energiebanen, die een belangrijke rol spelen in het verbeteren van welzijn.

Stel je meridianen voor als verbindingswegen tussen verschillende punten op deze kaart. Wanneer deze wegen vrij zijn van hindernissen, kan de energie soepel doorstromen, wat mee helpt voor aan een goede gezondheid. In mijn praktijk gebruik ik technieken zoals voetreflexologie om deze stroom aan te moedigen en eventuele blokkades op te heffen.

Een meridiaansysteem in balans, biedt een schat aan gezondheidsvoordelen. Het vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en bevordert emotioneel evenwicht. Regelmatige aandacht voor deze energiebanen kan niet alleen gezondheidsproblemen helpen te voorkomen maar draagt ook bij aan je totale gezondheid en geluk.

Denk jij weleens na over de invloed van meridianen op je gezondheid? Het onderzoeken van deze kleine energiebanen kan een eye-opener zijn voor een brede kijk op welzijn.

Sta je open voor deze ontdekkingstocht?

Een boekentip: Meridianen van Mike Mandl

Foto: meridianen

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen