Gezondheid

Fief Algemeen 30-10-2023
39 keer bekeken 0 reacties

Het snotterseizoen is weer begonnen! De R zit weer in de maand, tijd voor extra vitamine. En wat te denken van de drie R's: 'Rust, Reinheid en Regelmaat'. Niets zo belangrijk als je gezondheid.

Je snapt het al, deze maand hebben wij het over gezondheid. Een onderwerp waar we allemaal mee bezig zijn op geheel eigen wijze. Natuurlijk weten we allemaal wat goed voor ons is en wat niet maar hoe je het invult is voor iedereen anders.

Onze oma's zeiden vroeger: Rust, reinheid en regelmaat. En zo gek is dat nog niet. Want je ziet toch dat wanneer je dit niet zo nauw neemt, je uit balans raakt. En ieder heeft z'n eigen ritme. Wat werkt voor jou?

Drie keer per week naar de sportschool en gezond eten. Of juist leuke dingen doen, actief blijven en mensen ontmoeten. Als je lekker in je vel zit, een goede balans hebt en je happy voelt, voel je je dan gezond? Je gezond voelen betekent voor iedereen iets anders.

Onze redacteuren hebben ook allemaal hun eigen gedachten bij gezondheid, de één vind je in de sportschool terwijl de ander het zoekt in dagelijks bezig blijven, veel lachen of een glaasje wijn op zijn tijd.

Van het nieuws kijken wordt je momenteel erg verdrietig, ook dat doet veel met je gezondheid, Jan schrijft erover. Cora vertelt over het mooie nieuwe gezondheidscentrum in Maassluis en Marijke deelt tips hoe zij herstelde na een ziekenhuisopname. En wat doet daglicht met Andrea? En natuurlijk vergeten we het wandelen niet, Petra deed dit in Den Haag. Daarna willen ook je voeten wat aandacht, Petty ging naar de pedicure.

De komende maand is het weer tijd om te stemmen. Op wie, daar mengen we ons niet in. Maar hoe, dat is een vraag waar Ruud mee aan de slag ging. Ga jij ook?

Verder goede tips van organisaties uit de regio en Fiefjes voor de gezelligheid. Neem even rust, pel een mandarijn en geniet elke dag van Fief.

Foto: Stomen onder een handdoek

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen