30 dagen wandelen

Tanja van Fief 13-03-2023
17 keer bekeken 0 reacties

We zijn nu bijna twee weken aan de wandel met de Fief redactie voor 30dagengezonder.nl. Weet je het nog? Elke dag 30 minuten buiten wandelen. Houden we dat een beetje vol?

De redactieleden doen enthousiast mee. In de app delen we foto‚s met elkaar en vertellen waar we aan de wandel zijn. Zo leren we nieuwe wandelplekken kennen en wordt de ander, die het misschien net even vergeten was, er weer aan herinnert.

Even wat momentjes uit onze app:

Sonja; Ik kom graag in Blijdorp, soms wel elke week. Het leuke van wandelen daar is dat je lekker bezig bent (wel meer dan 30 minuten wandelen) en je ziet nog wat gebeuren ook. De olifanten waren met hun kleintje even buiten. Dat is toch te leuk om te zien.

Ruud; ik probeer iedere dag op een andere plek te lopen. Vandaag ben ik op het land van Ris. #Schiedamismooi

Petty; liep ik vanmorgen net 5 minuten in de natte sneeuw met de hond, zie ik mijn zoon aankomen rijden, die (te vroeg) de struiken in mijn tuin komt snoeien. Weer terug naar huis. De struiken zijn inmiddels weer netjes en mijn zoon is weer vertrokken. Dus opnieuw naar buiten om mijn dagelijkse half uurtje te gaan lopen. Nu geen sneeuw maar een lekker zonnetje. Wat bof ik toch! 

Anja; op weg naar de Waterweg. 'T is een uitdaging voor mij. Met mijn man aan mijn zij komt ik er wel. Tuurlijk even zitten op het bankje met gedichten. Daar gaat de Ferry al varende voorbij.

Marijke; ik kijk naarbuiten, het regent. Ik doe mijn capuchon maar vast op. Er staat een klein viervoetertje voor de deur te kwispelen. Die is tenminste blij. Kom op, we gaan!

Vanuit 30dagengezonder ontvangen we wekelijks een mail ter motivatie met tips en een webinar. Het gaat er echt om dat je de uitdaging 30 dagen volhoudt. In 30 dagen kun je namelijk een goede start maken met een gezonde gewoonte.

Fief wandelt lekker verder door weer en wind. Momenteel een echte uitdaging. Ook andere die geinspireerd bezig zijn met hun eigen uitdaging, hoor ik fanatiek zijn.

Zo'n challenge, die wil je toch gewoon halen! Welke uitdaging ga jij aan?

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen