Bruin uit een potje?

Wil van Fief 07-06-2022
11 keer bekeken 0 reacties

De zomer is in aantocht! Heerlijk om weer dunne jurkjes aan te trekken en lekker in het zonnetje te gaan zitten. Of toch niet?

Voor mij geldt dat inderdaad niet (meer). Nog niet zo lang geleden zat ik tegen beter weten in graag in het zonnetje om een bruin huidje te kweken. Mijn huid is nu oud en droog geworden en wordt voortdurend ontsierd door blauwe plekken wat te maken heeft met langdurig gebruik van astmamedicatie. Dus leuke zomerjurkjes tot op de knie kan ik wel vergeten. En ik heb er wat!!!

Dus ik heb m‚n toevlucht gezocht in ‚bruin zonder zon‚. Sowieso beter dan je huid blootstellen aan de zon. Krenterig als ik kan zijn kocht ik, overigens op advies van iemand die dat merk gebruikte, een goedkope tube bij het Kruidvat.

Ik ging met vakantie dus smeerde mijn benen zorgvuldig in met het spul. Na een tijdje begonnen ze lekker te verkleuren en de eerste dagen leek het een goede keuze. Het bleef zelfs zitten na het douchen. Tot ik ontdekte dat het heel raar verdeeld zat op m‚n huid. Er ontstond een soort van slangenpatroon. Ik wist niet hoe snel ik het er af moest wassen maar dat ging niet zomaar in een keer. Ik moest de rest van m‚n vakantie met dat rare patroon op m‚n benen rond blijven lopen.

Thuisgekomen heb ik me laten voorlichten door vriendinnen die bruin zonder zon zelfs voor hun gezicht gebruiken. Die raadden me aan een duurder merk te kopen. Dat heb ik gedaan: Biodermal Sun Kissed.
Bij de kassa bleek het in de aanbieding en daardoor niet eens veel duurder dan die vieze goedkope tube.

En‚.. mijn benen zien er met dit spul als door de zon gekust uit zolang je niet op mijn blauwe plekken let. Ook na een paar dagen!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen