Stoptober 2021

Ruud van Fief 01-10-2021
16 keer bekeken 0 reacties

Stoppen met roken in oktober, jij kunt het ook. Zelfs als je een verstokte roker bent.

Stoppen met roken is moeilijk, want nicotine is verslavend. En misschien denk je wel: ‚Ik rook al zo lang, voor mij heeft stoppen geen zin meer‚.

Maar dat is niet waar. Stoppen met roken heeft een direct effect op je conditie, je reuk en je smaak. Luister eens naar Ruud van Vliet, 62 jaar oud.

Stoppen met roken is niet makkelijk. De stoptober website biedt daarvoor een aantal instrumenten, een stappenplan, een community waarmee je steun kunt krijgen van mensen die ook stoppen en een app voor zowel Android als IOS.

Je bent nooit te oud om te stoppen, dus waarom stop je niet nu!

Meer weten? Bezoek de website.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen