Airmax nachtrust

Gijsbert van Fief 17-04-2021
21 keer bekeken 0 reacties

Ik heb een probleem! Hoe slaap ik 's-nachts door zonder last te krijgen van moeilijk ademhalen? Herken je dit ook?

Soms word ik rond een uur of drie 's-nachts wakker en dan merk ik dat ik moeilijk ademhaal door mijn neus. Het is net of mijn neus dicht slipt en verstopt raakt. Ik slaap dan onrustig, ga woelen en echt fijn lekker doorslapen: ho maar!

Nu zijn er verschillende neusdruppels in de handel, die je neus open houden. Nadeel is echter, ze helpen niet of heel erg kort. Daarnaast wordt er voor gewaarschuwd ze niet te lang te gebruiken, ze kunnen je neusslijmvlies beschadigen.

Nou, daar begin ik dus maar niet aan. Is er niets anders? Ja hoor, op internet ontdekte ik een NEUSSPREIDER. Dat zijn een paar kleine aan elkaar verbonden plaatjes, een soort vleugeltjes die je in je neus plaatst. Die verwijden de neusholte, en dan kun je ongestoord ademen.

Nooit van gehoord! Waar koop je die? Op goed geluk stap ik bij een drogist binnen en vraag: "Verkoopt U een Neusspreider?" Zonder verder te vragen pakt de bediende het juiste apparaatje: de Airmax. Ze zijn daar dus wel bekend. Zou dat echt helpen? De eerst volgende nacht probeer ik het uit. En? Ja hoor, perfect, gewoon ideaal! Ik heb heerlijk geslapen.

Ook bij verkoudheid en een verstopte neus zouden ze prima te gebruiken zijn. Maar dat weet ik niet, want ik ben nog niet verkouden geweest. Ook staan ze bekend als middel tegen het snurken. Maar ook dat doe ik niet. Het enige nadeel is, dat ze niet stevig in je neus zitten, ze kunnen er gemakkelijk uit rollen. Ik kocht ze bij een drogisterij, maar je kunt ze ook via internet bestellen.

Een goede nachtrust toegewenst: Welterusten!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen