Hogenood app

Jackie van Fief 10-03-2021
27 keer bekeken 0 reacties

Heb je dat ook wel eens, ben je lekker aan het wandelen, moet je ineens naar het toilet. Dan zal je net zien, nergens een openbaar toilet in de buurt! 1 op de 20 mensen heeft last van incontinentie problemen en durft hierdoor minder naar buiten te gaan. Die angst kan nu verleden tijd zijn met de Hogenood app.

Tijdens mijn opleiding tot ergotherapeut, ben ik me gaan verdiepen in de problemen die ouderen kunnen ervaren. Incontinentie problemen ervaren veel mensen. Als gevolg hiervan durf je misschien minder naar buiten te gaan. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan doen wat hij/zij wil zonder belemmeringen. Ook wanneer je bang bent, dat je niet op tijd een toilet kan vinden. Eén van de oplossingen kan de Hogenood app zijn.

De Hogenood app kun je gratis downloaden.

Het is wel belangrijk dat je toegang geeft tot de locatie van je telefoon, zodat de app de dichtstbijzijnde toiletten aan kan geven. Zodra de locatie veranderd, veranderen de toiletten automatisch mee. Hij geeft daarnaast wat de kosten zijn voor het toiletbezoek. Met kleurtjes wordt aangegeven of een toilet open of dicht is.

Wanneer je op de plus drukt in de rechter bovenhoek, kun je een toilet toevoegen en opslaan. Zo heb je dit toilet op je favoriete wandelroute opgeslagen en kun je hem altijd terugvinden.

Als je geen last heb van incontinentie problemen, maar gewoon vaak moet plassen wanneer je onderweg bent is de app ook erg fijn.

Ik zou zeggen trek de wandelschoenen maar aan en ga er op uit! Met de Hogenood app op zak, weet je altijd een toilet te vinden!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen