Een rollende helper

Esther van Rogplus 23-11-2020
22 keer bekeken 0 reacties

'De beste uitvinding ooit', zo wordt een rollator wel eens omschreven. Het is een super handig hulpmiddel om langer zelfstandig mobiel te blijven. Maar de keuze is reuze! En soms helpt een rollator je niet alleen bij je mobiliteit.

Zelfstandig blijven willen we allemaal zo lang mogelijk. Dan is het fijn om gebruik te kunnen maken van hulpmiddelen die de zelfstandigheid vergroten. De rollator is zo'n hulpmiddel en hij is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Er zijn inmiddels veel verschillende modellen en soorten om het lopen te vergemakkelijken.

Zo heb je rollators voor binnen, maar natuurlijk ook voor buiten of allebei. Maar er zijn ook speciale rollators, zoals bijvoorbeeld de Parkinson rollator. Een mandje of tasje op de rollator zorgt ervoor dat je ook nog wat boodschappen mee kan nemen. Een andere handigheid is dat je in huis ook je kopje koffie of bordje met je boterham van de keuken mee kan nemen naar de eettafel. De rollator die je hier het beste voor kan gebruiken is de ''robuuste rollator'' met het harde plankje. Tijdens het buiten lopen kun je er even op uitrusten, maar voor in huis kan het een handige hulp zijn.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen