Je waterflesje gratis vullen

Sandra van Fief 19-08-2020
14 keer bekeken 0 reacties

Zo af en toe kom je nog iets tegen wat gratis en voor niets is. Zo wandelde ik laatst op een warme dag in Maassluis en kwam een watertappunt tegen. Wat blijkt? In heel Nederland, maar zeker ook in onze regio, zijn er op veel punten gratis watertappunten te vinden.

In de zomers van tegenwoordig kan de temperatuur flink oplopen. Een flesje water meenemen is dan zeker geen overbodige luxe. En is het flesje leeg, dan zijn er verschillende lokaties waar je je flesje gratis kunt navullen. Je kunt ze vinden op diverse punten in de stad, maar ook bijvoorbeeld op diverse NS stations.

Goed voor je gezondheid én voor het milieu! En bijkomend voordeel: het kraanwater in Nederland is superschoon!

Benieuwd waar de watertappunten staan? Kijk dan op de website hieronder.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen