De Rotterdampas

José van Fief 08-09-2020
13 keer bekeken 0 reacties

De aanschaf van een Rotterdampas is een aanrader. Met de pas kan je veel dingen ondernemen en eens proberen iets te gaan doen, waar je nooit aan hebt gedacht.

Wat je ermee kunt? Ik zal vertellen wat ik tot nu toe met de pas gedaan heb.

Hou je van films, dan kun je in verschillende bioscopen één keer gratis en daarna met korting een film kijken.

In Rotterdam kun je onbeperkt gratis genieten van heel veel musea.Dit kan je ook doen in Den Haag, Dordrecht, Hoek van Holland, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle en Gouda. Zo heb ik heel wat musea aan de binnenkant gezien en heel mooie tentoonstellingen waar ik ontzettend van genoten hebt. Een heerlijk dagje uit.

Hou je van varen, dan kun je gratis een tochtje met de fluisterboot door Schiedam maken of een Rotterdamse havenroute doen met de Spido.

Elk jaar ga ik een keer naar Blijdorp voor € 5,00. Ik heb daar ook een jaarabonnement met korting gekocht. In plaats van een rondje stad om te bewegen ga ik nu vaak wandelen in Blijdorp.

De Euromast is ook een beleving. Je kunt voor of na je bezoek aan de Euromast door het Park langs de Maas lopen, daar is altijd wat te zien.

Neem eens een kijkje op de website van de Rotterdampas, daar staat zoveel meer!

Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen