Welke zorgverzekering?

Denise van Saar aan Huis 11-10-2021
35 keer bekeken 0 reacties

Aan het einde van het jaar met als uiterlijke datum 31 december hebben we de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Vraag je dus af: "Is mijn huidige zorgverzekering nog wel toereikend genoeg?"

Hier een paar tips die je goed op weg kunnen helpen. We willen als eerste meegeven dat een lage premie niet altijd de juiste keuze is. Wij kunnen ook niet in een glazen bol kijken, wel kunnen we wat doen met wat we weten.

We hebben een aantal belangrijke vragen op een rijtje gezet:

  • Past mijn huidige zorgverzekering nog wel bij mijn leeftijd?
  • Betaal ik extra premie voor iets wat ik helemaal niet meer nodig heb?
  • Waar ligt mijn behoefte, meer fysiotherapie behandelingen in verband met de operatie aan mijn heup of knie die binnenkort gepland staat?
  • Maak ik gebruik van mantelzorg van mijn kinderen, buren of andere mantelzorgers en kan ik zonder als ze op vakantie zijn of ziek worden?
  • Hoe zit het met mijn gebit, ben ik toe aan nieuwe kronen of moeten al mijn tanden er binnenkort uit?
  • Heb ik incontinentiemateriaal nodig?

En zo zijn er nog veel meer vragen die je kunt stellen om tot de juiste zorgverzekeraar te komen.

Neem er de tijd voor en zorg dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Vraag hulp aan je omgeving als het je niet lukt.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen