Belastinghulp Soos Blauwhuis

Tanja van Fief 01-03-2023
34 keer bekeken 0 reacties

Ook dit jaar kunnen de leden van seniorenvereniging Soos Blauwhuis maar ook niet leden, zich vanaf 6 maart, weer laten bijstaan bij het invullen van de inkomstenbelasting formulieren over 2022.

6 Maart start deze service en staan onze vrijwilligers voor je klaar. Wanneer je vooraf een afspraak hebt gemaakt, kun je je melden in de sociëteit aan het Spinhuispad te Schiedam. Voor een afspraak kun je bellen naar 0625539398 (van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur).

Om goed voorbereid te komen kun je op onze site lezen waar je rekening mee moet houden en wat je mee moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan de DigiD code, de aanslag inkomstenbelasting 2022,  je jaaropgaven en heb je een eigen woning vergeet dan de WOZ waarde niet. Kijk dus vooral even op de site van Soos Blauwhuis.

Is deze service alleen voor leden van Soos Blauwhuis?

Nee. Al jaar en dag kunnen ook de leden van de KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) en die van de PCOB (Protestant Christelijke Ouderen Bond) in Schiedam zich voor deze belastinginvulhulp service aanmelden.

Is deze service gratis?

Nee. Leden van Soos Blauwhuis, KBO en PCOB betalen €10,00 per belasting aangifte.

Bovendien kunnen vanaf dit jaar ook alle Schiedammers, die een huur/zorg toeslag naast hun AOW en eventueel klein pensioen ontvangen, zich aanmelden voor de belastinginvulhulp service. Echter zij betalen naast de genoemde €10,00 ook een bedrag van €25,- (Gelijk aan het jaarlidmaatschap van Soos Blauwhuis.) Voordeel hiervan is dat zij dan ook de keus hebben direct lid te worden van de seniorenvereniging Soos Blauwhuis.

Dus heb je wat hulp nodig bij invullen, maak een afspraak en kom langs. De koffie staat klaar!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen