Zonnebloem 75 jaar

Marjo van de Zonnebloem 30-05-2024
92 keer bekeken 0 reacties

Misschien heb je het al ergens gehoord, De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar! Een feestje waard, vinden we.

Op verschillende manieren wordt in het hele land de jarige Zonnebloem onder de aandacht gebracht. Natuurlijk in de eerste plaats om iedereen te laten zien wat er allemaal wel kan als je niet meer zo goed uit de voeten kan, maar ook om met het gewoon met elkaar te vieren.

In de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam hebben we ingetekend op de rondreizende theatershow “VOLLE KRACHT VOORUIT!” op 23 september in Naaldwijk. Deze wervelende Zonnebloemshow, met niemand minder dan musicalster Joke de Kruijf in de hoofdrol, trekt in 2024 langs theaters en podia in het hele land. De theatershow biedt vrijwilligers, deelnemers en andere genodigden een geweldige kans om van het Zonnebloemjubileum een fantastisch feest te maken. Lijkt het je wat en woon je in Vlaardingen of Maassluis? Neem dan contact op met de plaatselijke afdeling.

En alle afdelingen zijn weer volop actief om oude en nieuwe gasten ontspanning en gezelligheid te bieden. Samen naar een museum, lekker op een terrasje koffie drinken, gewoon een ouderwetse soos-middag met een hapje en een sapje, naar het strand.

 

Ik ben al jaren niet meer op het strand geweest. Met een gewone rolstoel is dat eigenlijk niet te doen. Dan kom je niet verder dan de koffietenten langs de rand. Ook leuk hoor, maar zo in het zand, zo vlak bij het water……Ik voelde de spetters. Geweldig!  

 

 

 

 

 

 

En wil je graag helpen om dit allemaal mogelijk te maken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij een van de afdelingen.

Bij de Zonnebloem kan je veel meer dan je denkt!

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen