Hip Helpt

Eveline van Rogplus 16-11-2023
30 keer bekeken 0 reacties

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen hulp nodig bij iets alledaags.

Als je hulp bij alledaagse zaken nodig hebt, maar er is niemand in je omgeving beschikbaar, geen nood! Je kunt bij vrijwilligersorganisatie HipHelpt vragen om hulp.

HipHelpt Vlaardingen zorgt er dan voor dat er hulp komt. Ook in Vlaardingen zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie. Niemand hoeft alleen te staan.

Het werkt als een soort marktplaats van vraag en aanbod. Je neemt contact op met HipHelpt. Een vrijwilliger van de organisatie kan dan een advertentie plaatsen op de website voor de hulp die gezocht wordt en personen die hulp willen bieden kunnen hierop reageren.

Advertenties zijn ingedeeld in verschillende categorieën, namelijk praktisch, vervoershulp en sociale hulp.

Op dit moment staan er 2 hulpvragen open in Vlaardingen, een dame op leeftijd wil geholpen worden bij het volgen van een cursus en een jongeman zoekt hulp om een laminaatvloer te leggen. Op andere plaatsen in Nederland wordt hulp gevraagd bij het verplaatsen van een kast, regelmatig helpen bij het lezen van de post, hulp bij het doen van de boodschappen, enz.

Het gaat dus om uiteenlopende activiteiten waarbij mensen hulp vragen of aanbieden. Kun jij de hulp van HipHelpt gebruiken of  vind je het leuk om iemand te helpen?

Hip Helpt: Kijk eens op de website of bel naar telefoonnummer 085- 130 15 35.

Foto: helpende handen

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen