Samen zijn wij Maassluis

Anja van Fief 02-02-2021
26 keer bekeken 0 reacties

Samen zijn, is een belangrijk motto voor Gemeente Maassluis. Afgelopen 3 december heeft de Gemeente een platform samenzijnwijmaassluis.nl gelanceerd. Deze site is op de eerste plaats een online ontmoetingsplek voor haar inwoners en iedereen die geïnteresseerd is in wat er in Maassluis zoal gebeurt.

"Doel van dit online platform is om de onderlinge betrokkenheid tussen de Maassluizers te vergroten, en daarmee ook eenzaamheid onder inwoners tegen te gaan", vertelt wethouder Sjoerd Kuiper bij de lancering van deze website.

Wat kan deze website voor jou betekenen?
Op de website vind je alle maatschappelijke organisaties, verenigingen en initiatieven die er in Maassluis te vinden zijn (Sociale Kaart). Dat kan zijn op het terrein van welzijn, wonen en zorg. Onze website Fief.nl is er ook te vinden.

Er zijn verschillende onderdelen:
Agenda, waar je kunt vinden wat er georganiseerd wordt in Maassluis
Vraag en Aanbod, voor koop en verkoop van allerlei zaken
Nieuws, daar plaatsen organisaties hun nieuws & mededelingen
Elkaar Helpen, is een belangrijk onderdeel van deze website, aangezien hier hulp gevraagd en aangeboden kan worden. Daar is al een mooi initiatief uit voortgekomen. Een gezin werd geholpen met een gratis laminaatvloer, want zij leefde met de kinderen op de betonvloer.
Inwoners, als inwoners kun je hier zelf een profiel aanmaken en contacten leggen met anderen. Daar kun je elkaar makkelijk vinden en contact leggen. Een opmerkelijke buurtbewoner of een gemeenteambtenaar die je direct kunt benaderen. Zelf kun je natuurlijk ook een profiel aanmaken. Wie weet wat daar weer uit voortvloeit.

Neem eens een kijkje op samenzijnwijmaassluis, misschien vind je er wel een interessant aanbod of een hulpvraag waar je aan kan voldoen.

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen