Doe Mee Markt 2024

Tanja van Fief 15-04-2024
37 keer bekeken 0 reacties

Kom je ook, op maandag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur? Er is weer een gezellige markt in Theater Koningshof in Maassluis en wij zijn er ook. Ontmoeten we je daar?

Op de Doe-Mee-markt kun je kennismaken met de vele organisaties en instellingen die Maassluis heeft, op het gebied van cultuur, sport en welzijn. Er valt van alles te ontdekken. Verder zijn er allerlei leuke doe-activiteiten, zoals ponyrijden, dansen, workshops graffiti, schminken, pickleball en nog veel meer. Alle inwoners van Maassluis, jong en oud, zijn van harte welkom!

Maandag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur

Theater Koningshof

Uiverlaan 20

3145XN Maassluis

De toegang voor bezoekers is gratis!

Wij zijn er met Fief én Rogplus met als thema “ontmoeten!” We zien ernaar uit om met je bij te praten en de Fief lezers of de nieuwe lezers, beter te leren kennen. Op Fief vind je ook talrijke artikelen over leuke activiteiten om mensen te ontmoeten in onze regio. Deze voorbeelden laten we dan ook graag aan je zien.

Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe redactieleden. Hou je van schrijven en ga je graag op onderzoek uit in je eigen buurt? Kom dan even langs, dan vertellen we je alles over onze mooie redactie. Een gezellige groep die naast serieuze redactievergaderingen, ook houdt van lachen en samen een heerlijk glaasje op z’n tijd. Geen tijd om langs te komen? Mail dan naar fief@rogplus.nl

Wanneeer je wat meer zorg of ondersteuning nodig hebt waardoor je niet meer aan deze activiteiten kan deelnemen, kunnen we als Rogplus meer uitleggen over de dagbesteding. Zo krijg je de zorg die je nodig hebt en kom je onder de mensen. Je hebt een gezellige dag en je kunt daar activiteiten oppakken. Kortom, wij hebben genoeg te vertellen wink

Kom naar de Doe Mee Markt en wip bij ons langs. Laten we elkaar ontmoeten!

Graag tot dan.

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen