De Roze Salon

Astrid van de Frankelandgroep 01-02-2024
63 keer bekeken 0 reacties

Is het voor jou soms een drempel om openlijk over je seksuele geaardheid te praten? Of praten over dat je je man, vrouw, beide of geen van beide voelt? Kom je graag op een ontspannen manier in contact hierover met gelijkgestemde ouderen?

De Roze Salon is een gezellige plek voor senioren met verschillende seksuele voorkeuren en gender identiteiten, zoals lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksuelen (LHBTI). Naast bewoners van de Frankelandgroep en onze cliƫnten in de thuissituatie zijn ook senioren uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en omgeving van harte welkom om naar de Roze Salon te komen!

Waarom een Roze Salon?

Hoewel de samenleving op dit gebied een stuk milder is geworden, ervaren sommige ouderen dat soms nog anders. Het kan voor hen een drempel blijven om openlijk over hun seksuele geaardheid te praten. Met de Roze Salon biedt de Frankelandgroep een plek om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Wat biedt de Roze Salon?

Naast een gezellig samenzijn, biedt de Roze Salon een gevarieerd programma met wisselende thema's. Denk hierbij aan een gastspreker, een boek- of filmbespreking of een muzikaal optreden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje kun je in gesprek gaan en onderling ervaringen uitwisselen rondom het thema van die dag.

Praktische informatie

De Roze Salon vindt plaats op iedere laatste dinsdag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur in de Wintertuin in Frankeland (Sint Liduinastraat 10, Schiedam). Toegang tot de Roze Salon is vrij en vooraf aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende Roze Salon vindt plaats op dinsdag 27 februari en heeft als thema 'vitaliteit'.

Kom vooral langs!

Afbeeldingen

Reageren

Bekijk ook

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen