Workout met bridge!

Andrea van Fief 13-09-2023
21 keer bekeken 0 reacties

Bij wijkvereniging De Flat in Maassluis ontmoet ik Marjan Heesbeen. Deze dame is de spin in het web voor het organiseren van activiteiten. Vandaag vertelt zij over het edele bridgespel. Van bridgen wordt gezegd dat het een investering is in je sociale contacten maar ook in het fit houden van je grijze cellen.

Marjan vertelt over de competitie die woensdag van start gaat. De kosten voor deelname zijn laag; er wordt namelijk geen zaalhuur berekend. Je kunt elke woensdagmiddag meedoen en betaalt daarvoor € 4,00 per middag. En geen probleem als je een keertje niet kunt.

Geen spel met 'het mes op tafel' bij deze club: gezelligheid staat écht voorop. Aan het einde van de competities is er een leuk prijsje voor de winnaars en met Kerst krijgen álle deelnemers een leuke attentie.

Wil je samen met een bridgepartner meedoen, maar is je kennis wat weggezakt? Kom dan eens op een maandagmiddag langs. Ervaren bridgespeler helpen jou graag de basis weer op te halen. Deze maandagmiddagen starten om 13.30 uur. Je kunt dan daarna doorstromen naar de competitie op de woensdagmiddag. Daar is de club bij mee!

Na het enthousiaste betoog van Marjan in de gezellige zaal van De Flat neem ik afscheid van deze hartelijke gastvrouw. Zij meldt mij nog dat bridgen niet het enige is dat je bij De Flat kunt doen, je kunt er ook klaverjassen, bingo spelen, darten en nog veel meer. En binnenkort vindt de "Met Fief ouderwets gezellig" middag plaats! Maar daarover later meer.

Het adres van de wijkvereniging De Flat: Dr. Jan Schoutenlaan 187 te Maassluis.
Mailen naar Marjan kan ook: bridgendeflat@xs4all.nl.
En volg de facebookpagina Wijkvereniging De Flat of lees de mededelingen in De Maassluise Courant De Schakel.

Ook (weer) bridgen? Kom langs op woensdag, je bent van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen